Σύνδεση Εγγραφή Βοήθεια

Κοινότητα Μηχανικών: Νέα εφαρμογή: Υπολογισμός Νόμιμης Αμοιβής Μηχανικού σύμφωνα με Ν.3919/2011 για την τακτοποίηση αυθαιρέτου Ν.4014/2011 - Κοινότητα Μηχανικών

Jump to content

• (5 Σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »

Νέα εφαρμογή: Υπολογισμός Νόμιμης Αμοιβής Μηχανικού σύμφωνα με Ν.3919/2011 για την τακτοποίηση αυθαιρέτου Ν.4014/2011

#16 User is offline   Νίκος Icon

• Διαχειριστής
  • Icon
  • Ομάδα: Διαχειριστής
  • Μέλος από: 07-Νοέμβριος 09

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 01:20 μμ

@spyros

Βάλαμε μια πιο φθηνή εργασία για τους τριγωνισμούς - η εφαρμογή ενημερώθηκε.
0

#17 Επισκέπτης_Vasso_*

• Ομάδα: Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 06:01 μμ

View PostΝίκος, στις 21 Οκτώβριος 2011 - 01:20 μμ, είπε:

@spyros

Βάλαμε μια πιο φθηνή εργασία για τους τριγωνισμούς - η εφαρμογή ενημερώθηκε.

Αυτή θα ναι σίγουρα αποδεκτή από το ΤΕΕ ή υπάρχει περίπτωση να πρέπει να μπει κάποια άλλη εργασία και να ανέβει πολύ μετά η αμοιβή για τοπογραφικό;
0

#18 Επισκέπτης_katerina_*

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 06:53 μμ

Το τσέκαρα με ΤΕΕ, αποτύπωση κ εργασίες Ν.4014 ειναι οκ.
Στο εξαρτημένο τοπογραφικό στο ΤΕΕ έχω για τον τριγωνισμό 906,87 και σύνταξη τοπογραφικού 81,54,ενώ στο πρόγραμμα υπολογίζει το ένα τρίτο περίπου.Τι αλλάξαμε,θα το κάνουν δεκτό ή δεν θα τα δει κανείς και τζάμπα παιδευόμαστε?
0

#19 Επισκέπτης_giorgos_*

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 07:45 μμ

καλησπέρα σε όλους
θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμα συμφωνητικού μηχανικού πελάτη, αν πρέπει να σταλεί πρωτότυπη με υπογραφές και το κυριότερο ΠΟΥ πρέπει να σταλεί και με ποιον να επικοινωνήσω???
ευχαριστώ
0

#20 Επισκέπτης_ΔΗΜΗΤΡΗΣ_*

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 08:20 μμ

Είμαι Τοπογράφος και θα ήθελα μία διευκρίνηση :

Όταν λέμε οτι η συμφωνηθείσα τιμή θα ελεγχθεί απο το τεε για το αν είναι
ασυνήθιστα χαμηλή , αν έχω κάνει το συμφωνητικό και δεν το δεχτεί το τεε τι κάνω..?
και επίσης για τι διαφορά μιλάμε..?? Δηλαδή στις αμοιβές 3000 Ευρώ αν κάνω συμφωνητικό για 1000 ευρώ
τι θα γίνει , θα γίνει δεκτό..???
1

#21 Επισκέπτης_Αλέξανδος Μπούας_*

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 07:40 πμ

Καλημέρα,
μια απλή ερώτηση. Στην περίπτωση που τα αυθαίρετα μπορόύν να τακτοποιηθούν με τήν πληρωμή του παράβολου και με την έκδοση Ο.Α. μέσα σε τρία χρόνια. Ο μηχανικός τι αμοιβή πληρώνεται; Δύο μέρες (τσεκάρουμε μόνο το πρώτο κουτάκι) ή 4,5; (τσεκάρουμε τα δύο πρώτα;
Ευχαριστώ και μπράβο για την προσπάθεια σας.
0

#22 Επισκέπτης_KANT_*

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:53 πμ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ Ν.4014/2011:
1. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ?
2. Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ (ΚΑΤΑ Ν.3919/2011) ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΕ?
2. Η ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ (ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΕΕ)?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
1

#23 User is offline   kostas Icon

• *
  • Pip
  • Ομάδα: Μέλος
  • Μέλος από: 22-Οκτώβριος 11
  • Ειδικότητα:αρχιτεκτονας μηχ.

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 11:49 μμ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ (Ν.4014)
Α)...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ ΤΗς "ΝΟΜΙΜΗΣ" ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ??
Β)......ΟΠΩς ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ "giorgos" ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ??? ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΟΡΙΑΣ??
Γ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Π.Ε.Α. ΠΟΥ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ) ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑς ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΕΜ.
...........ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗς ΕΛΑΧΙΣΤΗς (ΝΟΜΙΜΗΣ) ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΑΠΌ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ...?? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ Ν.4014

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ Ν.3919/2011 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ??
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.., ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
0

#24 Επισκέπτης_GLAIL_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 11:12 πμ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΤΟ ''ΛΟΓΙΚΟ'' ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ..ΔΗΛ.ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΗΛ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ?
0

#25 Επισκέπτης_Γιαννης_Civil_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 02:38 μμ

View Postkostas, στις 22 Οκτώβριος 2011 - 11:49 μμ, είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ (Ν.4014)
Α)...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ ΤΗς "ΝΟΜΙΜΗΣ" ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ??
Β)......ΟΠΩς ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ "giorgos" ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ??? ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΟΡΙΑΣ??
Γ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Π.Ε.Α. ΠΟΥ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ) ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑς ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΕΜ.
...........ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗς ΕΛΑΧΙΣΤΗς (ΝΟΜΙΜΗΣ) ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΑΠΌ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ...?? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ Ν.4014

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ Ν.3919/2011 ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ??
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.., ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συνάδελφε με κάθε επιφύλαξη το συμφωνητικό στο σφραγίζει η εφορία στο γραφείο που πληρώνεις το ΦΕΜ
0

#26 Επισκέπτης_Αλέξανδρος_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 06:29 μμ

View PostGLAIL, στις 24 Οκτώβριος 2011 - 11:12 πμ, είπε:

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΤΟ ''ΛΟΓΙΚΟ'' ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ..ΔΗΛ.ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΗΛ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ?

GLAIL,
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Στο πρόγραμμα υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ όμως εάν βάλεις 2 μέρες σου υπολογίζει τελική αμοιβή την ελάχιστη (5000*λ = 1162,65€). Θα δεχτεί το ΤΕΕ τόσο μεγάλη μείωση στο συμφωνητικό;
0

#27 Επισκέπτης_Michael_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 08:02 μμ

Στον υπολογισμό της αμοιβής Μηχανικού, παρατηρώ ότι έχουν αυξηθεί οι εισφορές προς ΤΣΜΕΔΕ (από 2% σε 3%) και προς ΕΜΠ (από 1% σε 2%). Είναι σωστό αυτό? (γιατί το καλοκαίρι πήραμε άλλο πίνακα από την ΕΤΕ που πάλι τα είχε 2% και 1% αντίστοιχα). Ευχαριστώ
0

#28 Επισκέπτης_panos_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 08:24 μμ

καλησπέρα συναδελφοι ,μια διευκρινηση θελω .τι εννοει η νομοθεσια για αμοιβες μηχανικων 15 ετους εμπειριας?αν καποιος ειναι μηχανικος 5 χρονια ποια θα ειναι η αμοιβη του .
0

#29 Επισκέπτης_theo_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 08:35 μμ

Αν και μηχανικος, ειναι και δικια μου η ιδια απορια.....!!!!
0

#30 Επισκέπτης_panos_*

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 08:43 μμ

εαν μπορει καποιος ας μου δωσει μια απαντηση .συγνωμη για την επιμονη τα ερωτηματα ειναι απειρα .
0

• (5 Σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »

1 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες